Onze werkwijze

EEN EFFICIËNTE EN STAPSGERICHTE WERKWIJZE

BEZOEK ONZE WINKEL IN OOTMARSUM OF PLAN EEN AAN HUIS BEZOEK IN.

STAP 1, BEZOEK ONZE INTERIEUR WINKEL IN OOTMARSUM. WIJ KUNNEN OOK BIJ U LANGS KOMEN ALS DIT BETER UITKOMT.

KENNISMAKING

Onder het genot van een kop koffie informeren we u over onze vloeren, de verschillende mogelijkheden en ons werkproces. Het is aan te raden om onze interieur winkel te bezoeken in Ootmarsum aangezien we hier meer voorbeelden kunnen laten zien. Komt u niet uit de regio? Maak er dan een dagje uit van. Ootmarsum is een zeer toeristisch stadje vol met leuke winkels, kunst galeries, musea en gezellige terrasjes! En alle winkels zijn iedere zondag geopend!

STAP 2, WE KOMEN BIJ U LANGS OM UW VLOER / DE RUIMTE TE BEKIJKEN.

AFSPRAAK

Heeft u een keuze gemaakt uit een van onze vloeren? Dan komen we bij u langs op locatie om de ruimte te bekijken. Vaak moet de vloer eerst egaal gemaakt worden (vullen van gaten of een onderlaag) voordat we aan de slag kunnen en daarom komen we voortijdig langs om de vloer te inspecteren. In 9 van de 10 gevallen maken we direct op dit moment de ondervloer gereed en vullen we eventuele gaten op.

STAP 3, WE BEGINNEN MET HET LEGGEN / GIETEN VAN DE VLOER.

LEGGEN / GIETEN

Het werk kan nu echt beginnen. Tijdens deze afspraak komen we bij u langs om de vloer te leggen / gieten. Het kan zijn dat we dit over meer dan één dag moeten verspreiden als de ruimte(s) erg groot zijn, een gemiddeld formaat huis (2 etages) leggen we in 1 dag.

STAP 4, SCHUREN EN PRIMEN.

SCHUREN EN PRIMEN

De reden dat onze vloeren hun unieke, natuurlijke uitstraling krijgen komt niet alleen door de hoogwaardige materialen die we gebruiken, het komt ook zeker door ons afwerkproces. In deze stap komen we langs om de vloer te schuren en te primen. Dit gebeurt meestal enkele dagen na het leggen van de vloer zodat deze voldoende tijd heeft om te drogen.

STAP 5, HET AANBRENGEN VAN DE COATING.

COATING.

We zijn aangekomen bij de laatste stap van het proces, het aanbrengen van de coating. Deze zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen krassen en beschadigingen door het alledaagse leven in een huis of de drukte van een werkvloer. De coating kan vaak al een dag na het schuren en primen worden aangebracht. Nu is de vloer dan eindelijk klaar!

DUURZAAM, VAKUNDIG EN EFFICIENT.

BIJ DUMAK VLOEREN VERSTAAN WE ONS VAK DANKZIJ JARENLANGE ERVARING. ONZE VLOEREN ZIJN AL TE VINDEN IN NEDERLAND, DUITSLAND EN BELGIË.

1. HEBBEN JULLIE EEN WINKEL / BEZOEK ADRES?

Ja, we hebben een interieurzaak in Oormarsum genaamd Loft Dumak. Ootmarsum is een zeer toeristisch plaatsje in het mooie Twente landschap.  Ootmarsum staat bekend om haar mooie natuur en daarnaast is het een oud stadje met mooie architectuur, een groot scala aan leuke winkels en veel kunst galeries en musea. We kunnen dus zeker aanraden om er een dagje uit van te maken wanneer u onze winkel komt bezoeken.

In Ootmarsum zijn alle winkels iedere zondag ook geopend.

U kunt ons vinden midden in het centrum aan de Grotestraat 6. Meer info op de over ons pagina.

2.Wat is een betonlook gietvloer?

Een betonlook gietvloer is een vloer op epoxy basis die over een huidige ondergrond gegoten kan worden.

De vloer bestaat uit meerdere lagen. Wat onze vloeren zo uniek maakt is een unieke samenstelling van hoogwaardige materialen en ons unieke leg proces.

Beton look gietvloeren van Loft Dumak hebben robuuste structuren en creatief reliëf dat de vloeren een natuurlijke ambiance geeft.

Het eind resultaat is een vloer die door de natuur zelf gemaakt lijkt te zijn.

3. Hoe krijgen de betonlook gietvloeren van Loft dumak hun unieke uitstraling?

Onze vloeren zijn daadwerkelijk uniek, waar normale gietvloeren soms een beetje een saaie uitstraling kunnen hebben zitten onze vloeren vol reliëf met een ruige, natuurlijke look en afwerking.

Het verschil zit hem niet alleen in onze 10+ jaar  ervaring, maar ook in onze materiaal keuze en het bewerkingsproces.

We gebruiken een unieke samenstelling van enkel hoogwaardige materialen voor het leggen van onze vloeren en maken dit af met een uitzonderlijke manier van afwerken die onze vloeren hun krachtige en rustieke uitstraling geven.

4. Uit hoeveel verschillende kleuren kan ik kiezen?

Omdat iedere vloer uniek is, is het lastig om gebruik te maken van RAL kleuren maar we bieden een 5 tal verschillende antraciet kleuren aan (van licht naar donker) en daarnaast leveren wij ook een witte Beton Cire vloer.

Voor meer informatie kunt u het best een afspraak met ons maken zodat uw vloer afgestemd wordt op uw eisen.

5. Hoelang duurt het gehele proces?

Zoals op deze pagina te zien is, is het leggen van een beton cire vloer behoorlijk arbeidsintensief. Toch zijn we in staat om een vloer redelijk snel en efficiënt te leggen.

Over het algemeen genomen kunnen we het gehele proces binnen 1 werkweek afronden.

Daarnaast zijn we flexibel en nemen we uw wensen mee in het proces.

6. Welke ondergrond is geschikt?

Qua ondervloer is er eigenlijk maar 1 vereiste en dat is dat de ondervloer glad en waterdicht is. Hout is bijvoorbeeld hierdoor niet geschikt.

Oneffenheden zijn geen probleem, wij vullen deze op voor we beginnen.

7. Is een gietvloer slijt en kras vast?

Hoewel betonlook gietvloer een stuk slijt en kras vaster is dan de meeste vloeren is dit een punt dat nooit 100% te garanderen is.

We raden dan ook aan om beschermviltjes onder uw meubels (stoelen) te monteren zodat uw vloer langer mee gaat.

8. Zijn jullie vloeren waterdicht?

Zeer zeker, de vloeren van Dumak vloeren hebben dezelfde technische eigenschappen als een normale, alledaagse gietvloer.

We maken enkel gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen zodat we een uiterst hoge kwaliteit kunnen garanderen.

9. we hebben vloerverwarming, is dit een probleem?

Dit is absoluut geen probleem. onze vloeren zijn een perfecte combinatie met ieder type vloerverwarming en warmte wordt daarnaast zeer efficiënt overgebracht.

10. Zijn de vloeren makkelijk schoon te maken?

Zeer zeker, onze vloeren zijn enorm onderhoudsvriendelijk. U ervaart het zelfde schoonmaak comfort dat u krijgt met een reguliere gietvloer. Onze vloeren hebben relief maar dankzij het bewerkingsproces eindigt dit met een glad en schoonmaak vriendelijk resultaat. Het gevolg is een onderhoudsvriendelijke vloer en u kunt uw reguliere schoonmaakmiddelen blijven gebruiken.

11. waar leveren jullie?

Wij leveren standaard in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Buiten Nederland kan het zijn dat er extra kosten zijn, neem contact met ons op voor meer informatie.

In overleg is leveren wij ook in andere landen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

12. zijn er verborgen kosten?

Nee, we hanteren een all in prijs van 79 euro exclusief btw per vierkante meter. Dit maakt het voor zowel u als ons overzichtelijk.

Wij leggen uw vloer al voor 79 euro per vierkante meter.
side-logo-1

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis